Maak uw eigen behang met Wonderwand!

Op deze site kunt u in een paar eenvoudige stappen zelf uw eigen fotobehang maken en bestellen. Veel meer dan de afmetingen van de wand die u wilt gaan behangen heeft u niet nodig. Maak een keuze uit de uitgebreide collectie van Wonderwand, of gebruik uw eigen foto. Bekijk de uw keuze in onze unieke ‘modelkamers’, en als u helemaal tevreden bent, kunt u met een druk op de knop uw eigen fotobehang bestellen.

Uw favoriete foto op een hele muur!

Of het nu gaat om de mooiste foto van uw kinderen, of een oude prent van vroeger. Het maakt niet uit, als u over een goed digitaal document beschikt kunt u er behang van laten maken. Heeft u geen goed digitaal document? Ook dat is geen probleem, want in principe kan iedere afbeelding door ons gescand worden. Neem daarvoor wel eerst kontakt met ons op, dan kunnen we u goed adviseren.

De mooiste foto van uw laatste vakantie

Waar u uw mooiste vakantiefoto ook heeft gemaakt, met Wonderwand tovert u ‘m om tot een behang waarmee u de hele wand kunt bedekken. U kunt uw foto geheel vrijblijvend ‘uploaden’ en bekijken in een van de modelkamers.

De uitgebreide collectie Wonderwand

Als u niet kunt kiezen uit uw eigen fotocollectie helpt Wonderwand u graag een handje. Onze uitgebreide collectie bevat voor elk wat wils, overzichtelijk gerubriceerd en heel eenvoudig te bekijken.

Maak een keuze met de buttons hieronder: bekijk de Wonderwand collectie of ga naar het scherm waar u uw eigen foto kunt uploaden.

Als u kiest voor uploaden kan er een melding op uw scherm verschijnen over de ‘Java applet’. U kunt in dat geval zonder problemen ‘vertrouw’ of ‘trust’ kiezen, de Java applet maakt het uploaden mogelijk en is gegarandeerd virusvrij.