Upload uw eigen foto

Op deze pagina krijgt u de mogelijkheid om een of meer foto’s te uploaden, zodat u ze daarna kunt bekijken in onze modelkamers. De foto’s worden in een aparte, speciaal voor u aangemaakte tijdelijke map gezet en uw computer ontvangt een ‘cookie’ waarin is vastgelegd waar de foto(‘s) zich bevinden.
Als uw browser het gebruik van cookies verhindert dan zal dit vanzelfsprekend niet gebeuren.

De foto die u kiest voor uw behang wordt voordat het behang gemaakt wordt gecontroleerd. Als wij van mening zijn dat de kwaliteit niet toereikend is voor het maken van het fotobehang dan nemen we kontakt met u op. Het mooiste resultaat krijgt u als de lengte-breedte verhouding van uw foto overeenkomt met de lengte-breedte verhouding van uw wand. Mocht dit niet het geval zijn, dan adviseren wij u om vooraf kontakt met ons op te nemen.

Om uw eigen foto's te kunnen uploaden, dient u Java te installeren.

Klik hier om de benodigde software te downloaden.

Klik op ‘Toevoegen’ om uw foto('s) te selecteren. U kunt indien gewenst meerdere foto's tegelijk of stuk voor stuk selecteren, en ze daarna in een keer uploaden. Klik hiervoor op ‘Upload’.
Als het uploaden klaar is, verschijnt de foto in de eerste modelkamer. U kunt de foto dan ook bekijken in de andere modelkamers. U kunt indien gewenst naderhand extra foto's uploaden en bekijken.